Het gezicht en verhaal achter Little Pear

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Diane. Samen met Niek heb ik twee prachtige dochters, Mila en Elin.
We wonen in een heerlijk huis in Andijk, echt ons thuis!
Ik ben dol op de zomer, chocola, een drankje met vrienden en….

….creatief bezig zijn, maar dat had je waarschijnlijk al door ; – )

Hoe is Little Pear ontstaan?

Tijdens mijn 1e zwangerschapsverlof ben ik, zonder enige ervaring, achter de naaimachine gestapt. Lakentjes, boxkleden, aankleedkussenhoezen, een naamslinger en een muziekmobiel maakte ik met veel plezier. Zo leuk om te doen en misschien nog wel belangrijker, iets origineels voor ons kleintje! Naast een parttime baan als operatie-assistente en de opvoeding van twee jonge kinderen begon ik met Muffie & Snuffie in maart 2017. Er kwamen wat bestellingen binnen, vooral van bekenden. Maar de kracht van Social Media is groot en al snel kwamen er steeds meer bestellingen, zo gaaf! Uiteindelijk heb ik na 15 jaar de moeilijke keuze gemaakt om in maart 2018 te stoppen met mijn werk in het ziekenhuis en vol voor mijn eigen bedrijf te gaan. Spannend, maar zo leuk! Ik kan elke dag mijn creativiteit kwijt en daarbij hoop ik jullie blij te maken met producten voor een originele babykamer!

Waarom deze naam?

In juni 2022 is de bedrijfsnaam veranderd in Little Pear. Een naam die beter past bij de nieuwe identiteit van het bedrijf.

Wie maakt alle producten?

Alle ontwerpen en producten maak ik zelf in het atelier op onze zolder. De gehaakte producten worden gemaakt door mijn lieve moeder, Cisca. Het creatieve heb ik dus niet van een vreemde! Zij helpt ook graag  mee achter de naaimachine in de periodes dat het drukker is, maar vaak ook gewoon omdat het zo leuk en gezellig is om te doen. Wij zijn een goed team!