Levertijd & verzendkosten

Onze artikelen worden met de hand en naar wens van de klant gemaakt. Hierdoor hebben wij de producten niet op voorraad liggen.
Er geldt een maximale levertijd van 2 weken.

Bij de gepersonaliseerde producten kan dit iets langer duren:
Elke woensdag worden de producten naar de borduurstudio gebracht en de woensdag erna weer opgehaald. Bestel jij bijvoorbeeld op donderdag? Dan wordt jouw product de eerstvolgende woensdag naar de borduurster gebracht en een week later pas weer opgehaald. Daarna wordt het product nog afgewerkt in eigen atelier. Houdt dan ook rekening met een iets langere levertijd.

Bestellingen met stoffen worden binnen 2 werkdagen verstuurd.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland:

€ 4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,75 voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

België en Duitsland:

€ 11,- voor bestellingen onder de € 150,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 150,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL.

 

Retourneren

Gepersonaliseerde producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Voor alle andere producten geldt:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@littlepear.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat onze webwinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een Track & Trace code en bewaar deze goed. Wij nemen geen beschadigde pakketten in ontvangst.